Dennis Man, cel mai curtat fotbalist român. Vasile Miriuţă dezvăluie: M-au întrebat de el echipe mari, mari de tot

Vasile Miriuţă susţine că mai multe cluburi importante au întrebat despre Dennis Man. Recent, Gigi Becali a declarat că a refuzat o ofertă consistentă făcută de AS Roma pentru mijliocaşul de 19 ani.

09 aug. 2018, 11:20
Dennis Man, cel mai curtat fotbalist român. Vasile Miriuţă dezvăluie: M-au întrebat de el echipe mari, mari de tot

Dennis Man a fost în sezonul trecut printre cei mai buni jucători din Liga 1 şi a atras astfel atenţia mai multor cluburi din străinătate. Gigi Becali ţine însă la preţ şi susţine că nu-l vinde pe Man pentru mai puţin de 15 milioane de euro. Vasile Miriuţă spune şi el că a fost întrebat despre Dennis Man.

Fostul antrenor al lui Dinamo susţine că mai multe cluburi din Germania s-au arătate interesate de tânărul mijlocaş de bandă şi nu este uimit de faptul că Gigi Becali ar fi refuzat oferte de 12 milioane de euro pentru el: „Man a demonstrat că are valoare, pe mine chiar m-au întrebat despre el echipe mari din Germania. Mari, mari de tot! Nu are rost să dau numele. M-au întrebat ce jucător e, le-am spus ce am văzut, ce cred.

Rămâne de văzut, pentru că e un jucător în creştere. Dacă patronul zice că a refuzat 11-12 milioane de euro de la Roma, eu zic că poate fi adevărat. Trebuie să mai rămână un an de zile la FCSB, să aibă meciuri în picioare în Europa, apoi ar putea face pasul afară„, a declarat Vasile Miriuţă la ProSport Live.