Denisa de la Bambi s-a pozat în pat cu iubitul. Detaliul intim care le-a scăpat celor doi FOTO

Denisa de la Bambi are la activ câteva eșecuri în amor și un mariaj ratat, dar acum se pare că şi-a găsit alesul.

17 nov. 2019, 14:28
Denisa de la Bambi s-a pozat în pat cu iubitul. Detaliul intim care le-a scăpat celor doi FOTO

Denisa Tănase este îndrăgostită până peste cap și are planuri mari pentru viitor. Vedeta s-a fotografiat alături de iubitul ei într-un cadru intim. Cei doi stăteau în pat și se uitau la priveliștea de milioane a unui hotel de lux din Hong Kong.

Denisa de la Bambi, transformată complet. Vedeta a ajuns de nerecunoscut din cauza operaţiilor estetice FOTO

Artista a fost deja cerută în căsătorie de actualul iubit.

„A fost romantic momentul când mi-a dat inelul, pe plajă. În rest, noi nu prea suntem romantici, mai degraba pragmatici. Anul acesta mergem la Paris, într-o vacanță în Orașul Îndrăgostiților. Nunta o facem anul viitor. Sunt multe de pregătit, mai învățam dansul mirilor până atunci”, a spus Denisa Tănase.

Vedeta a vorbit şi despre mariajul ratat: „Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă. Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil. S-a aşteptat ca eu să renunţ la ce făceam. Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită”.