Denisa de la Bambi se iubeşte cu un om de afaceri. „El este motorul care m-a activat…” FOTO

Denisa Tănase și iubitul ei au făcut prima lor apariție publică de când s-a aflat că aceștia formează o relație. Cei doi s-au afișat la un eveniment monden, unde și-au făcut "debutul" imaginii de cuplu, iar cei doi arată de milioane împreună!

16 feb. 2018, 09:49

Iubitul Denisei este un tânăr om de afaceri care deține câteva săli de sport ultramoderne, pe numele lui Mircea, pare să o fi impresionat pe cântăreață cu abilitățile sale, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Raluca de la Bambi a rămas fără permis, dar şi-a împlinit un vis. Acum are şofer personal

Deși Denisa Tănase a preferat să își țină relația majoritar ascunsă, nu s-a sfiit să menționeze niște cuvinte frumoase despre noul iubit, în diferite ocazii.

„Viaţa privată am învăţat să o ţin pentru mine. Am fost împreună, într-adevăr în Dubai. El e motorul care m-a activat pentru acest nou proiect despre care sper să vă pot povesti în curând. Eu am scris o nouă piesă, dar m-a inspirat viaţa Ralucăi. Totul porneşte de la un sâmbure de adevăr, dar până nu simt că e momentul să divulg mai multe despre viaţa mea personală nu o să o fac. Vreau să fiu în echilibru cu mine,” declarase Denisa Tănase, la scurt timp după aflarea veștii despre relația cu Mircea.