Denisa de la Bambi se mărită a doua oară. Cine este fericitul mire FOTO

Denisa Tănase, 32 de ani,  se mărită a doua oară. Cântăreaţa de la Bambi a divorţat acum cinci ani, iar de ceva timp se iubeşte cu afaceristul Mircea Brânzei.

02 iun. 2019, 12:42
Denisa de la Bambi se mărită a doua oară. Cine este fericitul mire FOTO

Denisa Tănase a primit inelul de logodnă după un an de relație. În noiembrie 2018, vedeta a fost cerută de soţie pe o plajă din Seychelles, iar acum cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă.

„A fost romantic momentul când mi-a dat inelul, pe plajă. În rest, noi nu prea suntem romantici, mai degraba pragmatici. Anul acesta mergem la Paris, într-o vacanță în Orașul Îndrăgostiților. Nunta o facem anul viitor. Sunt multe de pregătit, mai învățam dansul mirilor până atunci”, a declarat Denisa Tănase pentru Click!.

Denisa de la Bambi îi face praf pe foştii bărbaţi din viaţa ei: „Trebuie să săruţi multe broaşte, pănă să ajungi la prinţ”

Denisa Tănase a fost căsătorita cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în 2015: „Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă. Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil”.