DENISA MANELISTA a murit. Ce s-a întâmplat duminică dimineaţa, un cadru medical rupe tăcerea

Denisa Răducu, cunoscută cu numele de scenă Denisa Manelista, a încetat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la numai 27 de ani. O celebră jurnalistă, Mara Bănică, face dezvăluiri cutremurătoare. Jurnalist a vorbit cu medicul legist care a făcut autopsia Denisei Răducu.

24 iul. 2017, 04:01
DENISA MANELISTA a murit. Ce s-a întâmplat duminică dimineaţa, un cadru medical rupe tăcerea

Denisa Manelista a murit, duminică, după ce medicii au încercat să o resusciteze! Se pare că familia ei a apelat la ambulanţă duminică dimineaţă, imediat ce artista a început să se simtă rău. Medicii au ajuns imediat şi au început manevrele de resuscitare.

O asistentă a vorbit despre drama cântăreţei şi despre misiunea colegilor ei aflaţi de serviciu în noaptea de sâmbătă spre duminică.

„Grea misiune pentru colegii mei de aseară care au fost la Denisa Răducu. #trist era atât de tânără…#lacrimi tristeţe şi lumânări. S-a dus poate într-o lume mai bună, lumea celor drepţi.” a scris Violeta, pe reţeaua de socializare.

Denisa Răducu va fi înmormântată marţi, iar până atunci trupul său va sta la capela cimitirului Bellu.

Din informaţiile ei, Denisa Răducu ajusese să cântărească nu mai mult de 23 de kilograme, iar medicul legist a fost şocat. „E adevărat, când îţi sună telefonul duminică dimineaţă începâd cu ora 8 şi un sfert continuu continuu, la un moment dat te dai jos din pat să vezi ce s-a întâmplat. O veste tristă! Un om tânăr. Boala asta trebuie controlată adesea la medic. (…) dimineaţă a fost dusă la autopsie, în jur de ora 4 a fost consemnat decesul pe hârtie, dar el s-a produs mai devreme. Familia a ales să o ducă la autopsie. Îmi spunea legistul care a făcut această procedură că în viaţa lui nu autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută de sănătate decât Denisa. Vă imaginaţi, ea ajunsese să aibă 20, 23 de kilograme, iar ficatul ei era o parte”, a spus Mara Bănică la Antena 3.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. Denisa s-a stins din viaţă pe 23 iulie.