Denisa Manelista, decizie ŞOC! Medicii sunt DISPERAŢI

Denisa Manelista se simte din ce în ce mai bine şi este hotărâtă să facă un gest care i-a scos din minți pe doctorii care au tratat-o până acum.

09 mai 2017, 06:51

Denisa Manelista și-ar dori să renunțe la tratamentul medical pe care l-a urmat până acum în favoarea celui naturist pe care, în ultimele zile, l-a adoptat. Medicii i-au interzis, explicându-i că, de fapt, nu poate ști care dintre ele a fost cel eficient și care dintre ele a produs minunea de care, cu toții, sunt atât de bucuroși, scrie SpyNews.

Denisa Manelista are cruce de marmură ÎN CURTE. Ce scrie pe poarta de la intrare FOTO

„Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a spus Denisa Manelista.

Pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa Manelista a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, ea bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C.