Denisa Manelista, în fază terminală? Diagnostic TERIBIL al MEDICILOR

Florin Condurateanu a făcut noi dezvăluiri despre starea Denisei Manelista. Veştile nu sunt dintre cele mai bune: artista este internată într-un spital pentru persoane aflate în ultima fază a bolilor incurabile.

08 iun. 2017, 06:00

Florin Condurateanu spune ca a vorbit cu medicii, iar acestia sunt destul de rezervati in ceec ce priveste starea Denisei Raducu.

Motivul INCREDIBIL pentru care s-a îmbolnăvit DENISA MANELISTA. „A avut un şoc atunci când…”

„Aici s-a spus adevarul. Adevaruri medicale aflate greu. Nu s-a brodat ca prin alte parti. Acum doua ore am aflat ca Denisa este de 2-3 zile internata la un spital unde se trateaza de regula boli in stadiu terminal.

Medicii mi-au dovedit ca s-au uitat la emisiunile voastre. Medicul mi-a zis ca Denisa nu poate suporta o anestezie cat mai simpla. Legat de plecarile ei in Israel sau Cuba au zis ca nu este posibil asa ceva. Denisa era sub monitorizare de virus hepatic, era purtatoare de virus inactiv.

Ea a derapat in cancer, fara sa mai treaca prin toate etapele intermediare. Ea a sarit direct peste ele. Ea era monitorizata. Este posibil ca virusul sa-l fi luat de la mama ei”, a declarat Florin Condurateanu la o emisiune tv.

Denisa Manelista, mesaj de ULTIMĂ ORĂ pentru toţi cei care o iubesc