Denisa Manelista se răsuceşte în mormânt. De la ce a început scandalul dintre mama ei şi iubitul artistei

Scandalul din familia Denisei pare să fie unul fără sfârșit. Și, culmea, pare să se amplifice pe zi ce trece. Iar acum, protagoniștii unor certuri fără precedent sunt Florin, iubitul îndurerat al vedetei, și mama cântăreței.

01 sept. 2017, 09:00
Denisa Manelista se răsuceşte în mormânt. De la ce a început scandalul dintre mama ei şi iubitul artistei

Culmea, totul a pornit de la o sumă infimă de bani, o sumă pe care, cu siguranță, nimeni din familia artistei nu ar fi băgat-o în seamă pe vremea în care trăia Denisa, scrie spynews.ro. Mai exact, scandalul dintre mama și iubitul Denisei a început după ce, cu câteva zile în urmă, după ce a primit acordul cumnatului și al surorii fostei sale jumătăți, Forin s-a mutat în apartamentul pe care vedeta ș-a ocupat în București. Pentru două luni, el urmând să se întoarcă în Spania la sfârșitul toameni acestui an.

Citeşte şi Obicei macabru în satul Denisei Răducu. Familia artistei respectă DATINA ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE FOTO

Doar că, pare-se, mama Denisei a luat foc pentru că, în perioada în care fostul iubit al Denisei stă acolo, cu acordul proprietarilor de drept al apartamentului, nu este încasată chiria, adică maximum 350 de euro lunar.

Iar de aici, la cuvinte grele nu a mai fost decât un pas, cei doi aruncându-și reproșuri care mai de care mai dure, Florin fiind, cu greu, convins să rămână în apartamentul resptectiv chiar de cei care au moștenit toate bunurile Denisei, adică sora și cumnatul cântăreței. Culmea, scandalul cu pricina este, pare-se, și cauza pentru care mama Denisei s-a mutat definitiv la Ștefănești, localitatea nanatală a artistei, și a și lipsit de la pomenirea pe care Florin a făcut-o în memoria artistei.

Citeşte şi INCREDIBIL. Ce se întâmplă pe pagina de Facebook a Denisei Manelista. „Morţii nu fac poze, aşa că trăieşte!”

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.