Denisa Nechifor îşi doreşte să devină din nou mămică. Anunţul a fost făcut chiar de ziua fiicei ei, Rania

Denisa Nechifor şi-a luat fanii prin surprindere când a anunţat că îşi mai doreşte încă un copil. Fosta iubită a lui Adrian Cristea se pregăteşte pentru o petrecere de zile mari dată cu ocazia aniversării fiicei ei, Rania.

19 sept. 2016, 10:23
Denisa Nechifor îşi doreşte să devină din nou mămică. Anunţul a fost făcut chiar de ziua fiicei ei, Rania

Denisa Nechifor a făcut anunţul că îşi doreşte să devină din nou mămică chiar în toiul pregătirilor pentru petrecerea aniversară a Raniei, care a împlinit 8 ani.

„O să facem o petrecere, o să vină colegii de la şcoală, colegii de la afterschool, prietenii cu care nu e la şcoală. Rania visează la această petrecere de mai mult jumătate de an. Vor fi mulţi copii, prietenii ei. Eu mă ocup de petrecere, dar în general facem lucrurile împreună. I-am luat un cadou împreună cu Adrian. Ne-a luat cam o săptămână să organizăm petrecerea. Tortul îl aducem din Maramureş. Rania va avea o rochiţă de prinţesă, cum îmi place mie, dar se va schimba apoi în nişte pantaloni ca să se poată juca. Nici nu m-am gândit şi vrem şi noi să ne jucăm. O să mai fac un copil. Îmi doresc să mai fac un copil, în condiţiile în care voi avea o familie. Simt să mai am un copil, în condiţiile în care voi avea cu cine”, a declarat Denisa Nechifor la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Deşi Adrian Cristea nu a fost mereu cel mai bun tată pentru fiica lui, Rania, fosta lui iubită, Denisa Nechifor, a știut cum să-i creeze o imagine idealistă în fața copilului.

Citeşte şi Denisa Nechifor, la petrecere alături de Adrian Cristea. Cine este SĂRBĂTORITA