Dennis Man, ales de UEFA printre cele mai promiţătoare tinere talente din 2020. E pe listă cu Ansu Fati, noul puşti teribil al Barcei

Dennis Man (21 de ani), atacantul echipei FCSB, a fost inclus de UEFA pe o listă de 50 de tineri jucători demni de urmărit în 2020. Mijlocașul ofensiv a marcat de 4 ori în 18 partide în toate competițiile în acest sezon.

02 ian. 2020, 16:27
Dennis Man, ales de UEFA printre cele mai promiţătoare tinere talente din 2020. E pe listă cu Ansu Fati, noul puşti teribil al Barcei

După ce a făcut pasul de la echipa de tineret la cea de seniori, talentatul atacant este pregătit de o mutare în străinătate după ce şi-a arătat clasa în competiţia internă„, scrie site-ul UEFA. De altfel, Cei de la UEFA se aşteaptă ca Dennis Man să prindă un transfer important în acest an.

Dennis Man se bucură de o companie selectă, pe lista UEFA mai afndu/se Eduardo Camavinga (mijlocaş, 17 ani), fotbalistul lui Rennes dorit de marile echipe ale Europei, Ansu Fati (atacant, 17 ani), noul puşti teribil al Barcelonei, dar şi Bukayo Saka (mijlocaş, 17 ani), de la Arsenal. Alţi jucători de pe lista UEFA sunt Rayan Cherki, atacantul de 16 ani al lui Lyon, georgianul Zuriko Davitashvili (18 ani), de la Rubin Kazan, olandezul Noa Lang (20 ani), de la Ajax, sau ungurul Dominik Szoboszlai (19 ani), de la Salzburg. Lista completă poate fi consultată aici.

La 21 de ani, Dennis Man este cel mai valoros fotbalist al momentului în Liga 1. Atacantul FCSB-ului este cotat la 5,5 milioane de euro şi împarte prima poziţie cu un alt jucător al FCSB, Florinel Coman.