Depeche Mode, concert la Bucureşti în 2023. S-au pus în vânzare biletele

Trupa Depeche Mode se întoarce în Romania. Britanicii vor cânta anul viitor, pe 26 iulie, pe Arena Naţională. Cel mai ieftin bilet costă 255 de lei, iar pentru un loc în fața scenei fanii Depeche Mode vor plăti 655 lei.

07 oct. 2022, 13:05
Depeche Mode, concert la Bucureşti în 2023. S-au pus în vânzare biletele

Depeche Mode revine la Bucureşti pe 26 iulie 2023, într-un concert ce face parte din turneul mondial “Memento Mori”. Concert va fi susţinute pe Arena Naţională.

Dave Gahan şi Martin Gore au dezvăluit că turneul Memento Mori, prezentat de Live Nation, va începe în luna martie 2023 cu o serie de evenimente speciale în America de Nord, urmată, începând din luna mai, de concerte în Europa. Pe harta turneului European se află şi România, cu un concert extraordinar, ce va avea loc la Arena Naţională din Bucureşti, pe 26 iulie. Show-ul Depeche Mode va cuprinde şi piese de pe noul album ‘’Memento Mori’’, cât şi piese de pe albumele anterioare, deja consacrate.

„Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinşi că el asta şi-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificaţie aparte”, a spus Martin Gore.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode şi primul după mai bine de cinci ani. Cel mai recent şi cel mai îndelungat turneu Depeche Mode – Global Spirit Tour (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa în faţa a peste 3 milioane de fani, atât în Europa, cât şi în America de Nord. Printre ţările norocoase s-a aflat şi România, cu un show live la Cluj-Napoca, organizat de Emagic in 2017, la Cluj Arena.

„Memento Mori” va fi cel de-al 15-lea album de studio al trupei Depeche Mode şi continuarea albumului Spirit din 2017, intens aclamat de critici, care a ajuns pe locul 1 în 11 teritorii şi în top 5 în alte peste 20 de ţări. Memento Mori va fi lansat în premieră mondială în primăvara anului 2023 via Columbia Records.

Cu vânzări de peste 100 de milioane de discuri şi concerte în faţa a peste 35 de milioane de fani din toată lumea, Depeche Mode rămâne un nume de referinţă, cu influenţă majoră în industrie, iar muzica lor o continuă evoluţie, fiind o inspiraţie de neuitat pentru fani, critici şi artişti deopotrivă.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Arena Naţională din Bucureşti pot fi achiziţionate de publicul general de la bilete.emagic.ro, precum şi din reţelele iaBilet.ro si Entertix.ro, începând din 7 octombrie.