Ciudata DEPENDENŢĂ pentru care o femeie riscă să MOARĂ, dar îşi minte SOŢUL pentru a o SATISFACE

O femeie de 30 de ani din America are o dependenţă ciudată, pentru care riscă să facă cancer. Cu toate acestea, de peste 16 ani ea petrece aproximativ 20 de minute pe zi la solar, de cele mai multe ori trezindu-se în mijlocul nopţii, în timp ce soţul ei doarme, pentru a se bronza.

20 mai 2013, 14:26

Sarah Willman are 30 de ani şi doi copii, dar recunoaşte că nu poate renunţa la solar, cu toate că doctorii au avertizat-o că riscă să se îmbolnăvească de cancer, potrivit Mirror.

Citeşte şi Femeile obişnuite, comparate cu Barbie FOTO

Femeia care lucrează part-time ca model, spune că a început să se bronzeze artificial de la vârsta de 14 ani, folosind solarul timp de 20 de minute în fiecare zi, cinci zile pe săptămână. Pasioantă de păpuşile Barbie, tânăra a ajuns să îşi mintă soţul şi să se ascundă de el pentru a-şi colora pielea într-un mod artificial. Astfel, ea se trezeşte în mijlocul nopţii, în timp ce toată familia doarme, pentru a se bucura câteva zeci de minute de această ciudată dependenţă care practic îi conduce viaţa.

Nu mă pot lăsa, am încercat, dar sunt speriată că o să fac cancer. Cred că mama mea îşi face griji. Dacă eu aş fi fost mama mea şi ar fi fost vorba de fiica mea, nu aş fi fost foarte fericită. Nu vreau ca fiica mea să se bronzeze artificial. Nu vreau ca vreun copil de al mea să intre într-un solar. Am început la vârsta de 14 ani, dar m-am bronzat mai mult la 16 sau 17 ani, când ieşeam pe ascuns din casă. Simt că trebuie să am o piele perfectă„, a spus ea.

Citeşte şi Cum să NU foloseşti autobronzantul – GALERIE FOTO HILARĂ

După fiecare şedinţă, Sarah stă minute în şir în faţa oglinzii, cu crema autobronzantă în mână, pentru a acoperi eventualele locuri rămase nebronzate. Numită şi „Barbie din Malibu”, ea doreşte să fie fata perfectă. Cu toate că nu şi-ar lăsa niciodată copii să urmeze acelaşi stil de viaţă, femeia din North Dakota recunoaşte că nu se poate lăsa.

Citeşte şi Vrei să te bronzezi la SOLAR? Iată ce SFATURI îţi oferă dermatologii