Deputaţii PNL şi PDL vor depune o moţiune simplă ‘Ministerul MTO – minciună, taxare, oprirea economiei’

Grupurile parlamentare ale PNL şi PDL din Camera Deputaţilor au anunţat că marţi vor depune o moţiune simplă referitoare la ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu, intitulată 'Ministerul MTO - minciună, taxare, oprirea economiei', transmite Agerpres.

08 sept. 2014, 14:37
Deputaţii PNL şi PDL vor depune o moţiune simplă ‘Ministerul MTO – minciună, taxare, oprirea economiei’

‘Mâine depunem la Camera Deputaţilor moţiunea simplă ‘Ministerul MTO – minciună, taxare, oprirea economiei’. Moţiunea este îndreptată împotriva ministrului Finanţelor, doamna Petrescu, şi are la bază rezultatele catastrofale înregistrate de doamna ministru în administrarea celui mai important minister din Guvern’, a declarat liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Tinel Gheorghe, luni într-o conferinţă de presă.

Deputatul a adăugat că iniţiatorii moţiunii vor susţine marţi o conferinţă de presă în care vor ‘argumenta cu date şi cifre care este situaţia financiară reală a României’.

Liderii grupurilor PNL şi PDL din Camera Deputaţilor au mai anunţat că marţi vor fi audiaţi în comisiile de specialitate ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea.

‘Am stabilit în grupurile reunite ca începând din această săptămână să avem în fiecare comisie de specialitate (…) să audiem miniştrii responsabili de domeniile respective, în aşa fel încât să avem o imagine clară a ceea ce înseamnă negocieri pe noul program fiscal 2014-2020. Mâine audierile sunt la Comisia de transporturi şi la Comisia de agricultură, urmând ca săptămâna viitoare să vină alţi miniştri’, a spus Tinel Gheorghe.