Deputaţii PSD stabilesc miercuri dacă susţin sau nu majorarea salariilor cu 10%

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că deputații social-democrați vor decide miercuri dimineață dacă susțin sau nu în plenul Camerei Deputaților amendamentul referitor la majorarea cu 10% a salariilor bugetarilor.

10 nov. 2015, 16:22
Deputaţii PSD stabilesc miercuri dacă susţin sau nu majorarea salariilor cu 10%

Cred că aici trebuie să-și spună părerea în primul rând specialiștii, și anume Ministerul Muncii și Ministerul de Finanțe. O să discutăm mâine pentru că este un subiect extrem de important, nu este un subiect politic, este un subiect care ține foarte mult de capacitatea financiară a României, pe de o parte, și, pe de altă parte, de dorința firească a bugetarilor ca salariile să fie mărite. Să vedem dacă asta este o măsură oportună acum sau trebuie să așteptăm legea salarizării bugetare în ansamblu„, a spus Liviu Dragnea la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

El a adăugat că nu a știut că deputatul PSD Adrian Solomon depune marți un amendament pe această temă la comisie.

PSD nu a depus acest amendament, l-a depus un coleg de-al nostru, tocmai de aceea vom discuta ce poziție vom adopta, pentru că vreau să vă aduc aminte că guvernarea Ponta a luat România dintr-o stare destul de proastă ca și economie și am reușit în toți acești ani să stabilizăm lucrurile. Nu ne permitem ca acum, la sfârșit de mandat, să adoptăm o măsură care să tulbure tot ceea ce am făcut bun până acum. Azi am avut o întâlnire cu mare parte dintre miniștrii PSD, iar mâine această discuție continuă„, a precizat Dragnea.