Deputatul acuzat de pedofilie, dat afară din PSD / Reacția halucinantă a controversatului politician: „Nu recunosc!”

Mare scandal în PSD. Conducerea partidului a decis, în cele din urmă, să-l demită pe controversatul Aurel Bălășoiu, acuzat de fapte ilegale și imorale. Parlamentarul ar fi pedofil și homosexual.

01 oct. 2022, 21:15
Deputatul acuzat de pedofilie, dat afară din PSD / Reacția halucinantă a controversatului politician: „Nu recunosc!”

Conducerea PSD a transmis sâmbătă, 1 octombrie, că a decis excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu şi că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. Altfel, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare.

Totuși, social-democraţii nu au precizat motivul excluderii. După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul. Întrebat dacă a întreţinut relaţii sexuale cu minori, deputatul a răspuns evaziv.

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”, a precizat partidul din coaliție, într-o postare pe Facebook.

PSD a mai transmis că „nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine”. Aurel Bălăşoiu e deputat PSD de Argeş şi se află la primul mandat în Parlament.

 

Reacția incredibilă a controversatului politician din PSD, acuzat de pedofilie

 

Imagini în care ar apărea deputatul alături de un băiat au fost publicate în media, la scurt timp după anunţul PSD.

„Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.r. – actele de pedofilie)”, a declarat Bălăşoiu pentru Gândul.