Deputatul Cătălin Rădulescu: Protocoalele SRI cu instituţii din sistemul judiciar, un act de poliţie politică

Publicat: Joi, 05 Aprilie 2018 12:14 // Actualizat: Joi, 05 Aprilie 2018 12:14 // Sursa: romaniatv.net

Protocoalele SRI cu instituţii din sistemul judiciar reprezintă un act de poliţie politică, susţine deputatul PSD Cătălin Rădulescu. "Au intrat oameni în puşcărie oameni care poate sunt nevinovaţi (...) Oamenii ăia şi-au pierdut familii, şi-au pierdut afaceri, şi-au pierdut prestigiu, şi-au pierdut onoare”, a declarat Rădulescu. El a mai spus ca toate dosarele penale întocmite după anul 2009 să fie rejudecate.

"În momentul în care noi constatăm şi alţii din interiorul sistemului devoalează chestiuni atât de grave, prin care s-au cerut informaţii despre toate firmele din România, ca să se dea nu ştiu unde, poate s-au dat afară şi dacă s-au dat afară e vorba de trădare naţională, e mai grav, deci cineva a vrut să aibă toată baza de date a oamenilor de afaceri români nativi, adică să distrugem tot ce înseamnă om de afaceri român, să vină străinul în ţara noastră să ia totul. După care am văzut protocoale încheiate cu ÎCCJ. Cum putea SRI-ul? După nici o minte, nici în America, nici în Europa nu se poate imagina că SRI-ul împreună cu procurorul putea să încheie un protocol cu judecătorul. Deci e ceva de noaptea minţii", a declarat Cătălin Rădulescu, potrivit news.ro.

El susţine că, "dacă au existat astfel de lucruri, înseamnă că cineva şi-a dorit să facă un black list pentru tot ce înseamnă oameni politici români şi oameni de afaceri români" . "Acest black list a fost semnat de anumiţi indivizi, iarăşi nu mai este SF şi trimis spre Bruxelles, după care s-a luat o hotărâre ca aceşti oameni de pe black list să fie distruşi. Cum? Păi, oameni din SRI să implementeze un sistem de ascultare, după care după ce au implementat acest sistem de ascultare, să extragă din aceste ascultări numai ce le-a convenit lor, să constituie un dosar tot cei de la SRI care n-aveau nici un drept legal să facă acest lucru, deci a lipsit pur şi simplu cercetarea penală, după care au dus dosarul să-l dea procurorilor şi procurorii să plece la judecători cu un bileţel", a afirmat deputatul PSD.

Cătălin Rădulescu a mai spus că va propune rejudecarea tuturor dosarelor de după 2009: "Dacă aceste lucruri sunt clare şi evidente, eu o să propun ca toate dosarele care s-au făcut după 2009 să fie prin lege revizuite. Judecătorii oneşti, care au acest drept constituţional inamovibil să judece după probe şi nu după ce se dă de unii sau de alţii, trebuie să ia fiecare dosar, cu calm, cu intuiţie, cu probe şi trebuie rejudecat fiecare dosar. Au intrat oameni în puşcărie, care poate sunt nevinovaţi, alţi oameni au fost condamnaţi la cinci ani, la şase ani, la şapte ani, la opt ani, în anii anteriori şi acum la Înalta Curte, la completul de cinci, sunt achitaţi pe bandă rulantă, dar între timp oamenii ăia şi-au pierdut familii, şi-au pierdut afaceri, şi-au pierdut prestigiu, şi-au pierdut onoare (...), atunci noi avem un singur lucru de făcut, ca să depistăm şi să arătăm poporului român ce a făcut această poliţie politică în aceşti ani de zile şi să îndreptăm legislaţia, pentru asta suntem trimişi".

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cătălin Rădulescu protocoale protocol SRI
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 apr 09:28
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
DOAMNA MIHAELA ARE DATORII 190 MIL LA ANAF DAR ARE POSTERIOR FRUMOS SI PROEMINENT:
05 apr 22:38
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
E FIMPORTMANT :DUMNEZEU NE -A DAT SI NOUA SUCCES-PAINE SI APA:FARA TELECOMENZI PUTEAM FACE MULTE DOAR PRIN MUNCA NOASTRA:DOMNUL E BINECUVANTAT -VOIA DOMNULUI E SA PUNA MINISTRII CU SOTII SI SA HAI----HAI-::::INTALNIRI CU OAMENI IMPECABILI IMPREUNA::::SUNT BINECUVANTATI SI DOMNUL GADEA SI EMISIUNEA SI INVITATII::::E INTR-ADEVAR IMPRESIONANT:::::::
1
EUR
4.8378
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H