Deputatul Mădălin Voicu, DIRIJOR la concertul SIMFONIC organizat pentru corpul DIPLOMATIC de Crăciun

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, miercuri, un memorandum intern pentru organizarea unui concert de muzică simfonică, dedicat corpului diplomatic de Crăciun, care va fi dirijat de deputatul PSD Mădălin Voicu.

18 nov. 2015, 16:01
Deputatul Mădălin Voicu, DIRIJOR la concertul SIMFONIC organizat pentru corpul DIPLOMATIC de Crăciun

„În vederea organizării unui concert de Crăciun, dedicat corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, propunem Biroului Permanent să aprobe invitarea unui ansamblul care să susţină un concert simfonic la Palatul Parlamentului”, arată textul memorandumului intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Deputatul PSD Mădălin Voicu a declarat pentru Mediafax că va dirija concertul de muzică simfonică, susţinut de Orchestra Simfonice „Bucureşti”, la Palatul Parlamentului, afirmând că, în opinia sa, un astfel de eveniment este binevenit pentru imaginea instituţiei.

Potrivit unor surse din Biroul Permanent, în cadrul dezbaterilor, vicepreşedintele liberal al Camerei Ludovic Orban a afirmat, în glumă, că dacă PSD are un dirijor, atunci şi PNL ar trebui sa aibă unul.

În memorandumul intern se propune invitarea Orchestrei Simfonice „Bucureşti” a Societăţii Române de Radiodifuziune, Camera Deputaţilor urmând să asigure transportul a circa 30 de membri ai orchestrei şi să asigure „buna desfăşurare a evenimentului”.

Concertul ar urma să aibă loc îaninatea sărbătorii Crăciunului, la data de 14 decembrie, în sala C.A. Rosetti