Deputatul PNL Adrian Miuţescu, infectat cu COVID-19. „Am traversat momente dificile”

Deputatul PNL Adrian Miuţescu a anunţat că a fost internat la Terapie Intensivă, după o complicaţie provocată de COVID-19. Liderul PNL Argeş a precizat că a suferit o "intervenţie medicală", dar, în prezent, starea lui de sănătate este mai bună.

18 ian. 2021, 20:34
Deputatul PNL Adrian Miuţescu, infectat cu COVID-19. „Am traversat momente dificile”

Adrian Miuţescu a mărturisit că infecţia cu virusul SARS-COV-2 i-a agravat starea de sănătate. Preşedintele PNL a fost internat la Terapie Intensivă.

Mesajul deputatului PNL Adrian Miuţescu după ce s-a infectat cu COVID-19. „Boala a fost agravată de această complicaţie”

„Am traversat momente dificile din cauza infecției cu noul coronavirus, iar boala a fost agravată de această complicaţie. Partea bună este că acum mă simt mai bine şi sunt convins că voi depăşi momentul, pentru a mă întoarce la treabă. Este adevărat ca am comunicat mai puţin, fiindcă la ATI sunt reguli foarte stricte”, a declarat Miutescu, conform unui comunicat al PNL Argeş.

Deputatul liberal Adrian Miuţescu a transmis că în curând îşi va relua activitatea şi va acţiona pentru a-şi îndeplini angajamentele.

„Din nefericire, viaţa este compusă şi din aspecte mai puţin plăcute cum ar fi aceasta pandemie şi problemele conexe. (…) Aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră, pentru că este cea mai importantă”, a mai transmis Adrian Miutescu.

Citeşte şi: Bilanţ vaccinare 18 ianuarie 2021. Peste 30.000 de persoane, imunizate anti-COVID