Deputatul PNL Florin Roman îi ia apărarea lui Cîţu şi îl acuză pe Orban de jocuri murdare: „Florin a greşit, la fel ca George Bush şi mulţi senatori şi congresmeni SUA. Un caracter ranchiunos nu se schimbă, unii se agaţă de putere”

Florin Roman, susţinător al lui Florin Cîţu în cursa electorală internă pentru preşedinţia PNL, a postat un mesaj pe Facebook în care îl apără pe prim ministru în scandalul declanşat de dezvăluirea că acesta ar fi fost arestat în SUA pentru conducere sub influenţa alcoolului.

12 aug. 2021, 16:44
Deputatul PNL Florin Roman îi ia apărarea lui Cîţu şi îl acuză pe Orban de jocuri murdare: „Florin a greşit, la fel ca George Bush şi mulţi senatori şi congresmeni SUA. Un caracter ranchiunos nu se schimbă, unii se agaţă de putere”

Liderul deputaţilor liberali Florin Roman susţine că de aceeaşi faptă au fost acuzaţi şi chiar condamnaţi mai mulţi oameni politici americani, senatori şi congresmani, printre care şi George W. Bush, şi îl acuză voalat pe Ludovic Orban că ar fi în spatele „scurgerii” informaţiei despre trecutul premierului Florin Cîţu.

”Nu am nici cel mai mic dubiu in privința sursei scandalului Florin Cîţu! Și nici a momentului ales de Ludovic Orban și al echipei lui! Înainte de acceptarea moțiunilor care se confrunta in congres! Atunci când Ludovic Orban anunța “Festivalul democrației” spuneam in interiorul partidului ca va fi o încleștare in toată regula, in care vor fi folosite toate mijloacele permise și nepermise. Știam ca toți cei care vor susține altceva decât Orban vor fi linșați mediatic de oamenii lui! Și așa s-a întâmplat de la Emil Boc, Gheorghe Flutur, Rares Bogdan, subsemnatul și toți cei care nu l-au susținut pe Orban”, a scris el pe Facebook.

Roman mai spune că o astfel de campanie împotriva premierului nu va aduce niciun fel de câștig în bătălia internă pentru șefia PNL.

”Ludovic Orban nu si-a dorit un alt candidat la șefia PNL! Ne-a spus-o de mai multe ori! Dar il are! Cu exceptia celor care încă cred in el si a echipei lui, mulți dintre ei dependenți politic de soarta liderului, Ludovic s-a izolat in propriul partid. Și atunci a întărâtat baza împotriva liderilor atât de dragi lui, la momentul in care ii erau alături. Atacurile zilnice la adresa premierului PNL, dar si ultimul episod pe care l-a coordonat împotriva lui Florin Citu, nu ii aduc simpatie in PNL. Dimpotrivă!

Florin Roman, despre ludovic Orban: „Un caracter ranchiunos şi răzbunător nu mai poate fi rezolvat”

A fost mult mai eficient decât PSD, lovind din interior ca principal opozant al guvernului PNL. Am cerut colegilor mei sa nu răspundem la atacurile la persoana, sa nu căutam scheleții (sic!) îngropați, cu mașina, in drumurile Moldovei sau in fata Palatului Cotroceni. Văd însă ca dosarul cu șina mai este folosit ca arma politica! Oamenii vechi nu se pot desprinde de practicile din trecut. Ar fi vrut sa continue in fruntea PNL la masa verde.”, a mai scris Roman.

El mai susține că astfel de atacuri sunt nocive pentru partid, în ansamblul lui.

”Florin a greșit evident conducând in studenție sub influența băuturilor alcoolice. La fel ca George Bush, fost senator si presedinte al SUA. Ca mulți alți senatori si congresmeni. Asumarea greșelii este însă un semn ca putem sa reparam ce am greșit. Însă un caracter ranchiunos si răzbunător nu mai poate fi rezolvat! Unii se agata de scaunul puterii. Alții nu au nimic de pierdut. Dar, PNL trebuie protejat de atacurile interne. Sunt cele mai nocive!”, a încheiat Florin Roman.

Citeşte şi: EXCLUSIV! EGIS România, firma pe care condus-o Clotilde Armand până în 2019, e abonată la contracte de zeci de milioane de euro cu statul. De 9 luni de când Cătălin Drulă e ministrul Transporturilor, firma a câştigat de două ori mai mulţi bani pe licitații și proiecte decât în tot anul 2020, peste 17 milioane de euro!


loading...