Deputatul PPDD Daniel Oajdea, implicat într-un accident rutier, în Iaşi. O tânără a fost rănită

Deputatul PPDD Daniel Oajdea a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier petrecut pe raza localităţii Ciorteşti, judeţul Iaşi. O tânără de 26 de ani a fost rănită uşor.

07 aug. 2013, 13:09
Deputatul PPDD Daniel Oajdea, implicat într-un accident rutier, în Iaşi. O tânără a fost rănită

Daniel Oajdea a declarat într-o intervenţie la România TV că se simte bine. Deputatul PPDD voia să efectueze o manevră de depăşire, moment în care vehiculul care se afla în faţa acestuia a făcut o manevră neaşteptată, motiv pentru care Daniel Oajdea a pierdut controlul volanului. Maşina deputatului a lovit un cap de pod.

Daniel Oajdea se afla în autoturism cu o tânără de 26 de ani, care a fost rănită uşor în urmă impactului. Deputatul PPDD nu a fost rănit.

„Sunt la urgenţă cu domnişoara cu care mă aflam în maşină. I se fac investigaţii, iar diagnosticul iniţial este de contuzie uşoară. Pe drumul dinspre Iaşi spre Vaslui, un autoturism din faţă mea a încetinit şi a făcut stânga fără a se asigura. Am tras stânga de volan şi am acroşat un cap de pod cu un cauciuc. S-au declanşat airbag-urile. Domnişoara de pe scaunul din spate, deşi avea centura de siguranţă, din cauza şocului, acuză dureri în zona lombară”, a declarat deputatul Daniel Oajdea la România TV.