Derapaj al unei vedete TV la adresa lui Ianis Hagi: „Faianţarul anului pentru a treia oară consecutiv. Titlul lui absolut”

Realizatorul TV Radu Banciu, cunoscut pentru comentariile sale sarcastice, de mute ori chiar controversate, a realizat o ultimă emisiune înainte de a intra în pauza estivală, prilej cu care a acordat note fotbaliştilor şi antrenorilor români pentru sezonul fotbalistic recent închiat, printre care şi lui Ianis Hagi.

01 iun. 2022, 22:19
Derapaj al unei vedete TV la adresa lui Ianis Hagi: „Faianţarul anului pentru a treia oară consecutiv. Titlul lui absolut”

Ianis Hagi, fotbalistul lui Glasgow Rangers, a avut un sezon măcinat de accidentări, mai ales în a doua parte, când acesta a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi a fost operat, procedură ce are o perioadă de refacere între 6 şi 8 luni.

Cu toate acestea, Radu Banciu i-a acordat lui Ianis premiul de „Faianţaru Anului”, pentru al treilea an consecutiv, după spusele realizatorului.

”Ianis este membru fondator al acestui club. În cazul celorlalţi doi, Lionel Messi merita să fie nominalizat la toate categoriile sub linie, iar Thomas Muller este arhetipul fotbalistului zgârcit, puturos şi cu un talent din acesta discutabil. Este genul acela de săsălău pe care l-ai pălmui de două ori.

Citeşte şi: Un nou scandal provocat de Anamaria Prodan! Replică suburbană pentru patronul unui club de copii VIDEO

Câştigă Ianis Hagi, cred că a treia oară consecutiv obţine acest titlu. Ceilalţi doi au timp să se ilustreze la alte categorii, dar pentru Ianis este titlul absolut.

Cum Mbappe a câştigat titlul de cel mai bun jucător, aşa şi Ianis Hagi este faianţarul etern. Atunci când vorbeşti de faianţă şi strigi din tribune „du-te, bă, la faianţă”, te gâdeşti inevitabil la acest băiat”, a explicat Banciu la PrimaSport.

Citeşte şi: Cristian Chivu, campion al Italiei la primul sezon ca antrenor al lui Inter Milano U19