Descinderi în forţă pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii au tras după hoţii care furau motorină în parcări

Acţiune în forţă a poliţiei pe autostrada Bucureşti-Constanţa. Poliţiştii au tras cu armele după hoţii care furau motorină în parcări. Gloanţele trase de poliţişti au lovit maşina hoţilor, unul dintre infractori a fost prins, alţi doi au reuşit să scape.

05 sept. 2014, 11:35
Descinderi în forţă pe Autostrada Soarelui. Poliţiştii au tras după hoţii care furau motorină în parcări

Poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi – Serviciului de Ordine Publică, Secţia 4 Poliţie Rurală Dragalina şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au surprins joi noaptea în flagrant 3 persoane în timp ce încercau să fure combustibil.

În jurul orei 02,30, în apropierea parcării de la Km 76, pe sensul Bucureşti – Constanţa, poliţiştii au observat un autoturism, din care au coborât trei bărbaţi. După ce au întrerupt alimentarea cu energie electrică a parcării, persoanele respective s-au îndreptat către un autotren şi au început să sustragă motorină, în bidoane de plastic.

Conducător autovehiculului dormea în cabină.

După somaţiile legale, pentru încetarea activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat mai multe focuri de avertisment în aer şi asupra autoturismului, cu care bărbaţii încercau să fugă, fără a fi înregistrate victime. Poliţiştii l-au prins pe unul dintre bănuiţi, Ş. Vasilică, de 26 ani, din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, care este cercetat sub aspectul infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, continuă investigaţiile pentru identificarea şi prinderea şi a celorlalţi doi bărbaţi, urmând să fie dispuse măsuri legale în consecinţă.

Vezi: Scandal cu împuşcături în Snagov. Un poliţist a tras mai multe focuri de arme după un bărbat violent