Descinderi la locuinţa fraţilor Cămătaru în cazul maimuţei evadate. Poliţia a mai găsit o cămilă şi două primate

Poliţiştii din cadrul Secţiei 24 Poliţie au efectuat, miercuri dimineaţa, o percheziţie pe raza sectorului 5 în cazul maimuţei care ar fi scăpat dintr-o curte în urmă cu o săptămână, aceştia identificând în locaţia respectivă alte două primate şi o cămilă. Potrivit unor surse România TV, locuinţa percheziţionată aparţine lui Sile și Nuţu Cămătaru.

18 sept. 2019, 05:10
Descinderi la locuinţa fraţilor Cămătaru în cazul maimuţei evadate. Poliţia a mai găsit o cămilă şi două primate

Poliţia Capitalei a informat că acţiunea a avut loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

În această dimineaţă (miercuri – n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector. Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate două maimuţe şi o cămilă„, a anunţat Poliţia Capitalei.

La activitate participă şi reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) şi ai Gărzii de Mediu.

Maimuţa care ar fi scăpat dintr-o curte a fost capturată, în urmă cu o săptămână, în cartierul bucureştean Ferentari. După ore bune de urmărire, maimuţa a fost capturată şi transportată la un adăpost al Fundaţiei Visul Luanei.