Descinderi la locuinţa fraţilor Cămătaru în cazul maimuţei evadate. Poliţia a mai găsit o cămilă şi două primate

Publicat: Miercuri, 18 Septembrie 2019 08:10 // Actualizat: Miercuri, 18 Septembrie 2019 11:48 // Sursa: romaniatv.net

Poliţiştii din cadrul Secţiei 24 Poliţie au efectuat, miercuri dimineaţa, o percheziţie pe raza sectorului 5 în cazul maimuţei care ar fi scăpat dintr-o curte în urmă cu o săptămână, aceştia identificând în locaţia respectivă alte două primate şi o cămilă. Potrivit unor surse România TV, locuinţa percheziţionată aparţine lui Sile și Nuţu Cămătaru.

Poliţia Capitalei a informat că acţiunea a avut loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

"În această dimineaţă (miercuri - n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector. Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate două maimuţe şi o cămilă", a anunţat Poliţia Capitalei.

La activitate participă şi reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) şi ai Gărzii de Mediu.

Maimuţa care ar fi scăpat dintr-o curte a fost capturată, în urmă cu o săptămână, în cartierul bucureştean Ferentari. După ore bune de urmărire, maimuţa a fost capturată şi transportată la un adăpost al Fundaţiei Visul Luanei. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8698
RON
01 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H