Descinderi la Primăria lui Robert Negoiţă privind activitatea unui funcţionar al Direcţiei de Urbanism

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că miercuri dimineaţă a avut loc o percheziţie efectuată de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, ajutaţi de cei de la Direcţia Generală Anticorupţie, la sediul Primăriei, vizată fiind activitatea unui angajat al Direcției de Urbanism.

28 oct. 2015, 07:40
Descinderi la Primăria lui Robert Negoiţă privind activitatea unui funcţionar al Direcţiei de Urbanism

Direcția Generală Anticorupție, alături de procurorii Parchetului Capitalei, efectuează miercuri percheziții la Primăria Sectorului 3 din București.

În mesajul postat pe Facebok, Robert Negoiţă şi-a arătat sprijinul în anchetă şi a declarat că a pus la dispoziţie toate documentele necesare.

Citeşte şi: Descinderi în trei judeţe la contrabandişti cu alcool şi ţigări

„Perchezitia care se desfasoara la Primaria Sectorului 3 este realizata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, ajutati de cei de la Directia Generala Anticoruptie. Primaria Sectorului 3 isi reafirma sprijinul total pentru institutiile cu rol in combaterea coruptiei.

In acesta dimineata, la sediul Primariei Sectorului 3, mai exact in cadrul Directiei de Urbanism, are loc o perchezitie efectuata de catre Directia Nationala Anticoruptie. Este vizata activitatea desfasurata de unul dintre angajatii acestei directii.

Primaria Sectorului 3 pune la dispozitie toate documentele solicitate, sprijina eforturile DNA in desfasurarea anchetei si isi reafirma angajamentul in clarificarea oricarei suspiciuni de coruptie”, se arată în mesajul postat de Robert Negoiță.