Descoperă uleiul care nu trebuie să îţi lipsească din casă în timpul iernii

Descoperă proprietăţile miraculoase ale acestui ulei care este la îndemâna oricui şi care ţine gripa departe, dar poate trata şi infecţiile cu ciuperci ori chiar mătreaţă şi acneea.

19 ian. 2015, 14:08
Descoperă uleiul care nu trebuie să îţi lipsească din casă în timpul iernii

Uleiul de eucalipt este un excelent stimulator al circulatiei sanguine, ceea ce il face util in multe afectiuni ale pielii si mucoaselor. Cresterea circulatiei intr-o zona atrage dupa sine o mai buna oxigenare a acelei zone, o mai buna hranire si totodata un aport mai mare de anticorpi, crescand astfel imunitatea locala, dar si regenerarea.

Citeşte şi Cum scapi de vârfurile despicate peste noapte

Uleiul de eucalipt poate fi utilizat prin mai multe metode: infuzii, cataplasme, masaj sau in baie.

Cum se fac infuziile cu uleiul de eucalipt:

Se pun 4-5 picaturi de ulei esential de eucalipt intr-o cratita/recipient cu apa clocotita. Va asezati deasupra cratitei/ bolului sau orice alt recipient ati ales (trebuie sa aiba gura larga) si va acoperiti capul cu un prosop, astfel incat sa alcatuiti un cort deasupra recipientului cu apa fierbinte si ulei de eucalipt.

Citeşte şi Cea mai simplă metodă să previi coşurile

Incercati sa folositi apa fierbinte, la temperatura suportabila. Vaporii de eucalipt patrund in caile respiratorii si cresc imunitatea impotriva racelilor si gripelor, ajuta in preventia si tratarea sinuzitei si desfunda nasul in caz de secretii abundente.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.