Descoperire BIZARĂ făcută de o tânără pe plajă: Este rece şi MIROASE DUBIOS FOTO

O femeie din Australia a făcut o descoperire şocantă în timp ce alerga pe plajă. Astfel, ea a descoperit o "mâzgă roşie, fără ochi sau gură", care pare însă vie. Imaginile au fost postate ulterior pe internet, reuşind să pună internauţii în dificultate.

27 aug. 2014, 17:03

Debbie Higgs, o femeie de 25 de ani din Australia, a reuşit să descopere o creatură bizară, lungă de 25 de centimetri, de un roşu intens, având o consistenţă gelationoasă. Deoarece nu a ştiut ce este, tânăra s-a decis să o pună într-un prosop şi să o ducă acasă, unde o păstrează într-un vas cu apă sărată.

Citeşte şi Descoperire bizară făcută de o femeie într-o MAŞINĂ cumpărată SECOND HAND: Am urlat când am văzut FOTO

Ulterior, ea a postat imaginile pe internet, încercând să ceară ajutorul internauţilor pentru a descoperi despre ce specie de animal marin este vorba. cu toate acestea, ea a primit o serie de răspunsuri evazive, pornind de la placentă de balenă până la meduze spaniole.

Citeşte şi BOALA BIZARĂ de care suferă două GEMENE: Nu ne putem abţine să nu facem asta FOTO

Cu siguranţă nu este o plantă, are consistenţa unui burete, ca o meduză. Este rece şi miroase urât„, a declarat femeia care a promis că va oferi descoperirea unor cercetători pentru a încerca să determine ei despre ce este vorba.