Descoperire BIZARĂ făcută de un cuplu în cel mai BÂNTUIT CASTEL din ŢARĂ: Nu ne-a venit să credem FOTO

Un cuplu din Marea Britanie, care a dorit să viziteze cel mai bântuit oraş din ţară, a reuşit să surprindă într-una dintre imagini forma unei fantome. Imaginile au devenit în scurt timp virale, internauţii fiind atraşi de misterul din fotografia respectivă.

07 oct. 2014, 14:16

Dean şi Amy Harper, un cuplu din Birmingham, spun că nu şi-au dat seama de ceea ce au surprins în fotografii decât în momentul în care au descărcat imaginile în calculatorul personal. Astfell, ei cred că au reuşit să o fotografieze pe Doamna Grey, din Castelul Dudley, unul dintre cele mai bântuite castele din Marea Britanie şi din lume, potrvit Daily Mail.

Citeşte şi FANTOMĂ filmată de o cameră de supraveghere într-un CASTEL BÂNTUIT: A încercat să ne atragă atenţia că EXISTĂ

Am mers printre ruinele castelului şi după o vreme ne-am hotărât să facem câteva poze. Când ne-am uitat ulterior la ele, Amy a văzut o formă ciudată la una dintre ferestre. Când am mărit imaginea am văzut o femeie alături de o fetiţă. Nu suntem vânători de fantome, dar credem că este vorba despre fantoma Doamnei Grey”, a declarat bărbatul.

Citeşte şi Fotografia MISTERIOASĂ făcută de un bărbat după ce a vizitat un CASTEL BÂNTUIT: Am ÎNLEMNIT de GROAZĂ FOTO