Descoperire BIZARĂ pe o plajă din Mexic. Creatura uriaşă pe care oamenii de ştiinţă nu o pot identifica FOTO

O creatura bizara a aparut la tarm, in Mexic, pe plaja Banfil, din Acapulco. Animalul marin a fost gasit de cativa trecatori, care au ramas uimiti cand l-au vazut.

11 mart. 2016, 13:25
Descoperire BIZARĂ pe o plajă din Mexic. Creatura uriaşă pe care oamenii de ştiinţă nu o pot identifica FOTO

Descoperirea facuta in Mexico i-a lasat cu gura cascata pe cei care au trecut pe plaja, scrie stirileprotv.ro. Autoritatile spun ca nu stiu exact despre ce fel de animal este vorba, dar este posibiil sa fi murit de putin timp, nu prezinta un miros deranjant si masoara 4 metri lungime.

Citeşte şi Monstrul din adâncuri! O creatură ciudată a fost descoperită în Australia. Nici măcar nu poate fi descrisă VIDEO

Uimiti de ceea ce au vazut, trecatorii s-au oprit sa faca poze, pe care le-au distribuit apoi pe retelele de socializare, in speranta ca cineva va identifica specia din care face parte.

Corpul a fost adus la mal de curentii puternici care au afectat coasta Mexicului in ultima perioada. „Nu avem niciun fel de idee despre ce animal ar putea fi vorba, dar indiciile ne arata ca, desi a murit de putin timp, incepe sa se descompuna intr-un ritm alert” au declarat cei de la Coasta Civila.

Imaginile cu creatura neindentificata au devenit tot mai populare pe internet, dupa ce mai multi utilizatori le-au postat pe retelele de socializare.