Descoperire dezgustătoare făcută de o MAMĂ într-un meniu de la Mc Donald’s: Sunt traumatizată FOTO

O femeie din Noua Zeelandă a făcut o descoperire dezgustătoare într-un meniu Big Mac. Imaginile au făcut înconjurul internetului.

22 apr. 2015, 08:32

Annah Sophia Stevenson a mers cu fiul său de doar trei ani într-un restaurant Mc Donald’s, unde au comandat un Big Mac. Cu toate acestea, la scurt timp după ce a început să muşte din sandviş, ea a realizat că ceva nu este în regulă, potrivit News.com.

Citeşte şi Restaurant McDonald’s cu SERVICII pentru ADULŢI. Ce a descoperit un bărbat în timp ce mânca FOTO

Când a scos mâncarea din gură, ea a descoperit un gândac pe care îl mestecase deja pe jumătate. Dezgustată, femeii i s-a făcut rău şi a vomitat. Ulterior, când şi-a revenit, ea a postat o fotografie cu produsul pe Facebook, alături de un mesaj pentru compania Mc Donald’s.

După câteva secunde, mi s-a părut că e cam tare. Nu mai puteam. De fiecare dată când înghiţeam, simţeam că înghiţeam bucăţi din el. Nu o să mai mănânc niciodată un Big Mac„, a declarat femeia Annah.

Citeşte şi McDonald’s, cel mai negru an din istorie. Nici măcar americanii nu mai mănâncă celebra mâncare

Merci, McDonald’s Blenheim, pentru Big Mac-ul cu gândăci. Mai rău decât să-l găsesc a fost gândul că am mâncat jumătate din el. Sunt traumatizată şi dezgustată„, a scris Annah pe internet, atrăgând atenţia restaurantului care a promis deschiderea unei anchete.