Descoperire HALUCINANTĂ făcută de DOI MUNCITORI care reparau acoperişul unei case. Ce au găsit i-a ÎNGROZIT

Doi muncitori din America au făcut o descoperire şocantă în momentul în care au fost chemaţi să repare acoperişul unei case. Acolo, au găsit cadavrul mumificat al proprietarei, o femeie care murise de cinci ani.

03 mart. 2015, 13:17

Pia Farrenkopf, o femeie din Pontiac, Michigan, a murit în urmă cu cinci însă nimeni nu i-a dus dorul. Astfel, atât familia, cât şi prietenii au dat vina pe personalitatea ei solitară şi nu s-au întrebat dacă mai trăieşte sau nu, potrivit Mirror.

Citeşte şi Descoperire ŞOCANTĂ în abdomenul unei femei. Medicii au rămas MUŢI. Ce a purtat în pântece timp de 36 de ani

Ultimele date cu privire la ea datează din 25 februarie 2009, când femeia a retras 1.500 de dolari din contul personal. În timp ce scrisorile umpleau căsuţa poştală şi banca îşi retrăgea ipoteca direct din cont, nimeni nu s-a întrebat unde a dispărut Pia. Într-un final, la sfârşitul lui 2013, banii din cont s-au terminat şi banca a intrat în posesia casei. Acesta a fost momentul în care cei doi muncitori trimişi să repare gaura din acoperiş au făcut descoperirea şocantă. Ea se afla mumificată în maşina din garaj.

Citeşte şi DESCOPERIRE ŞOCANTĂ în Iaşi. Poliţiştii au rămas ÎNMĂRMURIŢI când au văzut ce se afla sub gheaţa unui lac

Membrii familiei o descriu că pe o persoană retrasă care avea obiceiul să nu îi contacteze pentru perioade mari de timp şi de aceea nu s-au îngrijorat ca apoi să uite pur şi simplu de ea. Mai mult, medicii nu au putut să facă o autopsie din cauza deteriorării prea mare a cadavrului.

Nu există traume pe trupul neînsufleţit, aşa că există două posibile scenarii: ori suferea de o boală care i-a provocat decesul, ori a fost vorba despre o sinucidere„, a declarat şeriful Michael Bouchard.