Descoperire incredibilă în casa poliţistului-pedofil. Ce au găsit poliţiştii într-o cameră secretă. Primele reacţii ale concubinei

Eugen Stan, agent al Brigăzii de Poliţie Rutieră şi şoferul lui Emanuel Vornicu, a fost depistat ca fiind autorul mai multor fapte de agresiune sexuală asupra minorilor. Surse judiciare au declarat că, la percheziţii, au fost găsite hainele pe care bărbatul suspectat de fapte de pedofilie le-a purtat în ziua în care în care a agresat sexual doi minori într-un lift. Nu a fost singura surpriză a anchetatorilor.

11 ian. 2018, 11:23
Descoperire incredibilă în casa poliţistului-pedofil. Ce au găsit poliţiştii într-o cameră secretă. Primele reacţii ale concubinei

Apar noi informaţii incredibile despre poliţistul pedofil Eugen Stan! La percheziţiile de la casa sa din Măgurele au fost găsite zeci de jucării sexuale într-o cameră încuiată.

Erau fel de fel de lucruri care mai de care mai ieșite din comun, iar în momentul în care au fost întrebați atât principalul suspect, cât și concubina sa, despre aceste obiecte, aceștia au spus că le foloseau pentru ei, conform România TV.

De asemenea, reamintim că la finalul percheziţiilor, procurorii au plecat cu mai multe laptopuri şi telefoane, iar pentru moment nu s-a făcut public dacă pe acestea se aflau materiale compromiţătoare.

Reamintim că poliţistul Eugen Stan se află în arest preventiv după ce pe 5 ianuarie a agresat doi minori în liftul unui bloc din Drumul Taberei, iar ulterior, după ce a fost prins, a mai recunoscut şi alte fapte de pedofilie.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a anunţat, miercuri, că a preluat şi dosarul Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, constituit în urma unei plângeri din 2016, pe care, iniţial, Secţia 18 de Poliţie a vrut să-l claseze.

Procurorul general a dispus, miercuri, preluarea de către Secţia de urmărire penală şi criminalistică, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a cauzei privind săvârşirea a trei infracţiuni de agresiune sexuală de către Eugen Stan, precum şi a unei infracţiuni de perversiune sexuală.

Totodată, a fost preluat şi un dosar instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în care a fost începută urmărirea penală in rem sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de agresiune sexuală, dosar constituit în urma unei plângeri datând din anul 2016. Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 5 au arătat, miercuri, că, în cazul unei plângeri de agresiune sexuală depusă de o femeie în 2016 împotriva lui Eugen Stan, agenţii Secţiei 18 din Capitală au ascuns calitatea de poliţist a lui Eugen Stan, ba mai mult au propus şi clasarea cauzei.