Descoperire ÎNŢEPĂTOARE: Poliţiştii au rămas STUPEFIAŢI de bizarul lucru găsit într-o casă PĂRĂSITĂ

Poliţiştii spanioli au rămas stupefiaţi după ce au intrat într-o casă părăsită din insulele Tenerife, unde au găsit milioane de viespi, într-un stup lung de şapte metri, care acoperea o cameră întreagă.

13 apr. 2013, 09:33

Poliţiştii din localitatea San Sebastian, aflată insulele Tenerife, au făcut o descoperire îngrozitoare într-o casă părăsită, descoperind un uriaş stup de viespi, care ameninţau siguranţa locuitorilor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Distracţii periculoase: Momentul în care un MATADOR este împuns de un TAUR nervos GALERIE FOTO

Cuibul, lung de şapte metri, ocupa o cameră întreagă şi adăpostea milioane de viespi gata oricând să atace pe oricine se apropia. Vecinii locuinţei părăsite au chemat autorităţile după ce nu au mai rezistat să trăiască alături de periculoasele insecte.

Citeşte şi Popeye Marinarul există în realitate! Vezi cine este şi cum arată

Experţii consideră că el a fost construit de o specie de viespi africane, care au migrat până în insulele spaniole. Insulele Canare sunt aflate la o distanţă de 100 de kilometri de continentul african. În prezent, poliţiştii încearcă să descopere cine este proprietarul clădirii, pentru a reuşi să îl avertizeze de periculoşii locatari clandestini. Acesta pare să fie cel mai mare cuib de viespi descoperit vreodată.

Citeşte şi Ce trebuie să ştii despre insecte şi înţepăturile lor

Potrivit Cărţii recordurilor, cel mai mare cuib avea 3.7 metri şi fusese descoperit în Noua Zeelandă, în anul 1963. Tipul stupului depinde de rasa de viespi care îl construieşte. Astfel de descoperiri sunt rare, iar speciile obişnuite nu ajung la astfel de construcţii colosale pentru micuţele, dar periculoasele insecte. Acesta pot fi deosebit de periculoase, reuşind să omoare un om cu suficiente înţepături. Ele pot duce la un şoc anafilactic.

Citeşte şi Cea mai bătrână femeie din lume a împlinit 115 ani