Descoperire macabră. Cadavrul a fost găsit ascuns în frigider, învelit în pungi de plastic

Trupul neînsufleţit al unei milioanare a fost găsit în frigiderul din propria casă. Cadavrul era ascuns în condiţii groaznice vreme de mai multe zile.   

30 oct. 2019, 12:44
Descoperire macabră. Cadavrul a fost găsit ascuns în frigider, învelit în pungi de plastic

O milionară din Thailanda a fost găsită fără suflare în propria casă, ascunsă în frigider. Victima,o femeie de afacei în vârstă de 58 de ani, fusese văzută pentru ultima dată în timp ce vizita un templu. De atunci, nici familia, nici apropiații, nu au mai știut nimic de ea.

Femeia se numea Wannee Jiracharoenying, iar cel care și-a dat primul seama că ceva ar fi putut fi în neregulă a fost fratele ei. Bărbatul nu reușea să dea de ea și s-a panicat, așa că a decis să îi facă o vizită la domiciliu. Când a ajuns acasă la ea, a căutat-o peste tot și a făcut descoperirea macabră pe care nu o va uita pentru tot restul vieții. Bărbatul a descoperit că sora lui fusese ucisă și ascunsă în frigiderul propriei locuinței, relatează Daily Mail.

Wannee Jiracharoenying a luat ultima dată legătura cu o prietenă, pe data de 16 octombrie. Aceasta îi transmitea femeii că va pleca într-o călătorie în Vietnam.