Descoperire MACABRĂ care atestă că BIGFOOT există. Vezi ce au găsit doi tineri într-o pădure FOTO

Misterul celebrului Bigfoot continuă, cu toate că au trecut zeci de ani de când anumiţi oameni au început să creadă în existenţa lui. Astfel, dovezi din ce în ce mai evidente sunt descoperite în fiecare zi. Acesta este şi cazul a doi tineri din America care au descoperit un picior uriaş aflat în descompunere, chiar în apropierea casei lor, într-o pădure din Massachusetts.

23 apr. 2013, 07:49

Poliţiştii sunt stupefiaţi de descoperirea făcută de cei doi băieţi din America, astfel că au trimis piciorul specialiştilor, pentru a afla de unde provine, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ. Un ochi uriaş a fost găsit pe o plajă din Florida FOTO

Cu toate că incidentul pare desprins din filme, autorităţile sunt curioase să vadă dacă membrul aflat în descompunere îi aparţine celebrului Bigfoot, monstrul păros care se ascunde în pădurile americane. Chiar dacă nimeni nu ştie cu exactitate ce s-a întâmplat în Massachusetts, toată lumea aşteaptă rezultatele expertizelor medicale. Potrivit Discovery.com, piciorul a fost descoperit de doi tineri în cursul lunii martie, în pădurile din oraşul american Quincy.

Citeşte şi Este oare Bigfoot? O creatură misterioasă, filmată într-o pădure din SUA VIDEO

„În data de 29 martie, sergentul Steven Leanues a ridicat ceea ce pare să fie un picior aflat în descompunere descoperit de doi băieţi în pădurile din Pantheon Road. Şeful poliţiei locale, Frank Alvihiera, a trimis mostra la un examen medical, care a determinat că nu este uman, cu toate că pare să aibă cinci degete”, se arată într-un ziar american local.

Urme ale celebrei creaturi au fost raportate timp de zeci de ani de oameni care au descoperit diferite indicii inexplicabile, printre care urme de paşi uriaşi, locuri unde acesta a dormit, fiind surprins în anumite fotografiişi filme care au au fost dezbătute de experţi în domeniu.

Citeşte şi Noi dovezi despre Yeti: ce au descoperit savanţii ruşi