Descoperire macabră, femeie găsită în stare de putrefacţie. Vezi de cât timp era moartă în casă

Descoperire macabră într-o localitate din judeţul Arad. O femeie a fost găsită moartă în casă, la şase luni după ce şi-a dat ultima suflare. Copiii ei o credeau plecată la muncă în Italia.

26 sept. 2016, 12:14
Descoperire macabră, femeie găsită în stare de putrefacţie. Vezi de cât timp era moartă în casă

O femeie din Zărand a fost găsită moartă în casă, în stare avansată de descompunere.

Incidentul şocant s-a petrecut luni dimineaţa, în comuna Zărand. Femeia de 62 de ani a fost găsită moartă în casă chiar de fiica ei, care locuieşte în Timişoara. Toată lumea ştia că victima este plecată la muncă în Italia, dar, de fapt, femeia era moartă chiar în propria casă.

Pe la sfârşitul lunii martie, victima era programată să plece în Italia. Copiii bătrânei au tot sunat-o, atât pe telefonul mobil, cât şi pe telefonul fix din Italia, dar nu le-a răspuns nimeni la telefon. Deşi au fost îngrijoraţi, sperau că mama lor este bine, în Italia.

Potrivit aradon.ro, luni dimineaţa una dintre fiicele femeii, o fiică vitregă, a venit la Zărand, la casa părintească, cu gândul să facă treabă, curăţenie. Însă când a intrat în casă a dat de o imagine groaznică: mama ei era moartă, în stare foarte avansată de descompunere. Femeia a sunat imediat la 112, iar poliţiştii au ajuns la faţa locului, au demarat primele cercetări şi i-au chemat pe cei de la Medicina Legală.

„Se pare că femeia ar fi murit în urmă cu mai multe luni, pe la sfârşitul lunii martie. De atunci, niciun membru al familiei nu a mai primit vreo veste de la ea. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz”, a anunţat Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Vezi si: Descoperire şocantă la gratar: Craniu de om în iarbă