DESCOPERIRE MACABRĂ în beciul unui bloc din Braşov. Locatarii au fost rămas trăsniţi

Un bărbat a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Braşov, după ce a fost găsit cu un cuţit înfipt în gât, în beciul blocului în care locuieşte.

08 nov. 2013, 13:04
DESCOPERIRE MACABRĂ în beciul unui bloc din Braşov. Locatarii au fost rămas trăsniţi

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, Poliţia a fost sesizată prin 112, vineri dimineaţă, de către un bărbat de pe strada Constructorilor din cartierul Tractorul din Braşov, care a spus că şi-a găsit vecinul în beciul imobilului, având un cuţit înfipt în gât, informează Mediafax.

Citeşte şi: DESCOPERIRE MACABRĂ în toaleta unui dispensar din Sibiu

„Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit cu un cuţit înfipt în gât şi a fost transportat imediat la Spitalalul Judeţean Braşov, unde a intrat direct în operaţie. Deocamdată nu avem multe amănunte despre acest caz pentru că trebuie mai întâi să vorbim cu victima, de îndată ce starea de sănătate o să îi permită. S-a format o echipă mixtă de poliţişti criminalişti şi procurori şi se fac cercetări”, a spus Liviu Naghi.

Bărbatul era cunoscut ca fiind un om liniştit, cu familie şi cu un loc de muncă stabil.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, care locuieşte cu soţia şi cu fiul său, în vârstă de 20 de ani, coborâse în beciul blocului vineri dimineaţă pentru a lua ceva din boxa sa, fiind găsit de către un vecin care coborâse şi el în beci.

„Pacientul a fost operat, i-a fost extras cuţitul din gât. În acest caz a intervenit o echipă multidisciplinară, iar acum bărbatul este sub supraveghere”, a spus Cristina Vecerdi, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe Braşov.

VEZI ŞI: Descoperire macabră la marginea unui lan de porumb, în Iaşi