Descoperire macabră în camera de hotel. Opt turişti indieni au fost găsiţi decedaţi

Opt turişti indieni care vizitau Nepalul au fost descoperiţi morţi marţi în camera lor de hotel de la marginea capitalei Kathmandu, a informat poliţia locală.

21 ian. 2020, 10:17
Descoperire macabră în camera de hotel. Opt turişti indieni au fost găsiţi decedaţi

Turiştii indieni făceau parte dintr-un grup de 15 persoane cazat peste noapte la Everest Panorama Resort (foto) din localitatea Palung, aflată la aproximativ 50 de kilometri vest de Kathmandu, a declarat Bikash Tamang, din cadrul poliţiei locale. „Uşile şi ferestrele camerei lor erau închise. Pare că au pornit încălzitorul pentru a face faţă frigului„, a precizat Tamang.

Turiştii, toţi din statul Kerala, au fost transportaţi cu elicopterul la Kathmandu, unde medicii i-a declarat morţi, a declarat Umesh Lamsal, un poliţist din Kathmandu, precizând că va fi afectuată o autopsie pentru a fi stabilită cauza decesului.

Tot în Nepal, în 2013, doi turişti chinezi şi doi turişti italieni au fost găsiţi morţi în două incidente separate. Mai multe persoane mor în timpul iernii la Kathmandu în urma intoxicării cu monoxid de carbon, cauzate de ventilaţia slabă şi de lipsa de oxigen, a explicat Buddha Basnyat, un medic care scrie pentru publicaţia Nepali Times.