Descoperire MACABRĂ în curtea unei case. Un tânăr de 28 de ani a fost reţinut de AUTORITĂŢI VIDEO

Un tânăr de 28 de ani a fost reţinut după ce în curtea lui a fost descoperit cadavrul unui bărbat, la Cuza Vodă, judeţul Brăila. Tânărul a avut un comportament ciudat, iar criminaliştii l-au trimis la spital pentru un test psihiatric. Localnicii sunt convinşi că tânărul şi-a ucis tatăl, care a dispărut fără urmă anul trecut.

05 ian. 2015, 06:50
Descoperire MACABRĂ în curtea unei case. Un tânăr de 28 de ani a fost reţinut de AUTORITĂŢI VIDEO

Alertă în judeţul Brăila, unde cadavrul unui bărbat a fost descoperit îngropat în curtea casei. Principalul suspect este un tânăr de 28 de ani, la care victima stătea în chirie. După descoperirea macabră, localnicii spun că tânărul nu ar fi la prima crimă, şi-ar fi ucis tatăl în urmă cu un an, dar trupul lui nu a fost descoperit nici până acum. Acum tânărul este internat la psihiatrie pentru că pare să aibă grave tulburări, potrivit Ştirile Protv.

Citeşte şi Întâmplare şocantă la Botoşani. Un preot şi-a ucis tatăl, după beţia de Revelion

Oamenii din Cuza Vodă, judeţul Brăila, au dat alarma când au descoperit hainele unui bărbat abandonate pe un câmp. Au sunat la poliţie, iar după câteva ore de cercetări, agenţii erau deja în faţa unui caz cutremurător. În curtea casei unui tânăr de 28 de ani au fost găsite mai multe pete de sânge pe zăpadă. Zona a fost cercetată cu atenţie, iar în cele din urmă, criminaliştii au descoperit trupul unui bărbat îngropat în curte. Omul a fost ucis cu violenţă, apoi criminalul l-a îngropat ca să scape de urme.
 
 

Citeşte şi L-am ucis pe DIAVOL! Mărturisirea cutremurătoare a unui hunedorean, după ce şi-a omorât prietenul

Lolcalnicii sunt convinşi însă că aceasta nu este singura crimă a tânărului. Tatăl lui a dispărut fără urmă acum un an şi cred că a avut parte de aceeaşi soatră ca a chiriaşului. Tânărul de 28 de ani i-a şocat pe anchetatori. Pe tot parcursul anchetei a râs continuu şi a avut un comportament ciudat. L-au dus la audieri, dar au decis să-l interneze la pshiatrie.