DESCOPERIRE MACABRĂ în Dâmboviţa: Un bărbat în agonie, după ce a încercat să-şi taie venele VIDEO

Scene şocante la marginea unei păduri din Dâmboviţa. Câţiva localnici care treceau prin zonă au găsit un bărbat în agonie, după ce a încercat să se sinucidă. Oamenii au sunat imediat la Salvare, dar până să ajungă echipajul, bărbatul a murit.

30 iun. 2013, 06:18
DESCOPERIRE MACABRĂ în Dâmboviţa: Un bărbat în agonie, după ce a încercat să-şi taie venele VIDEO

Oamenii treceau prin pădurea de la marginea satului Gorgota. Au rămas înmărmuriţi când l-au văzut pe bărbatul în agonie. Au sunat la Salvare şi au încercat să îl ajute. Toate eforturile au fost, însă, în zadar, fiindcă acesta pierduse foarte mult sânge.

„Era plin de sânge, avea cheaguri de sânge. Avea o sticlă de bere şi telefonul lângă el. Era plin de sânge şi se zbătea. Era tăiat la mâna stângă. A spus soţia că s-au certat”, a declarat unul dintre martori.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul era din satul Ungureni şi plecase de acasă după ce se certase cu concubina. „Am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o pădure de pe raza localităţii Răzvad, o persoană a fost găsită decedată. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul s-a sinucis”, a declarat un reprezentant al poliţiei.

Criminaliştii au deschis o anchetă, dar nu au dubii în privinţa morţii bărbatului.