Descoperire MACABRĂ în Dâmboviţa. Un copil de 6 ani a fost găsit CARBONIZAT în podul cu fân

Cadavrul carbonizat al unui copil de şase ani, din comuna dâmboviţeană Costeşti Vale, a fost găsit, marţi, într-o anexă gospodărească din curtea locuinţei familiei, care a luat foc. Din primele cercetări există suspiciunea că băiatul a intrat în podul anexei şi a dat foc din joacă, însă nu a mai putut ieşi din flăcări.

21 mai 2013, 15:52
Descoperire MACABRĂ în Dâmboviţa. Un copil de 6 ani a fost găsit CARBONIZAT în podul cu fân

Un copil de numai şase ani a murit carbonizat în Dâmboviţa. Părinţii băiatului nu au ştiut că băiatul este în anexă, crezând că acesta este plecat de acasă, trupul neînsufleţit al acestuia fiind descoperit de către pompierii militari, după stingerea incendiului.

„S-a intervenit la o anexă cu plante furajere, iar în zona podului acesteia, prăbuşit la momentul sosirii pompierilor, la locul incendiului a fost găsit cadavrul carbonizat al unui băieţel de şase ani. La faţa locului, au fost o ambulanţă SMURD şi două autospeciale cu apă şi spumă. Părinţii au crezut că băiatul este plecat de acasă, nu s-au gândit nicio clipă că acesta ar putea fi în anexa în flăcări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, mr. Eduard Telea.

Potrivit mediafax, în urma incendiului au ars trei tone de plante furajere, o jumătate de metru cub de material lemnos şi alte materiale combustibile.

Pompierii continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului, iar poliţiştii au început o anchetă în acest caz, fiind întocmit un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.