Descoperire macabră în Gorj: Oase umane, găsite în podul unei case VIDEO

Publicat: Miercuri, 08 Mai 2013 21:20 // Actualizat: Joi, 09 Mai 2013 09:00 // Sursa: RTV.net

Fragmente osoase dintr-un schelet uman au fost ridicate, miercuri, de poliţişti, dintr-o casă din localitatea gorjeană Cruşeţ. Proprietarii locuinţei au cerut "garanţii ferme", "în scris" oamenilor legii că nu li se va întâmpla ceva rău, după ce au menţionat că oasele respective ar fi "blestemate".

Vasile Voium şi soţia sa Melania au cumpărat imobilul respectiv în urmă cu nouă ani, bărbatul spunându-le poliţiştilor care au venit la poarta sa că-i lasă să intre doar dacă îi oferă "garanţii ferme" că nu va avea parte de necazuri. El a povestit că a descoperit oasele în urmă cu cinci ani şi că în aceeaşi zi i-a ars o parte din locuinţă, motiv pentru care s-a jurat că nu se mai atinge de acestea, scrie Mediafax.

"Mie îmi daţi scris, vreau proces-verbal că nu mi se mai întâmplă ceva, nu intraţi aşa. Ferească Dumnezeu să mă trezesc iarăşi într-o noapte cu casa în flăcări. Îmi poate face rău şi vreun vecin ca să mă convingă de lucruri rele", le-a spus bărbatul poliţiştilor care veniseră să ridice oasele.

Oamenii legii s-au prezentat iniţial la locuinţa acestuia pentru a aplana un conflict apărut între soţia bărbatului şi o vecină care o acuza pe aceasta că ar face farmece.

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Cruşeţ au aflat, cu această ocazie, de la vecina respectivă de existenţa oaselor folosite pentru "blesteme şi farmece", agenţii din localitate solicitând imediat o echipă de criminalişti la faţa locului.

Aproape 20 de localnici s-au strâns ulterior la locuinţa soţilor Voium pentru a vedea ce se întâmplă, poliţiştii ridicând fragmentele osoase în vederea efectuării unor analize de laborator în urma cărora să fie stabilită vechimea acestora.

Construcţia din care au fost ridicate fragmentele osoase a aparţinut înainte de a fi locuită de actualii proprietari unui fost medic din Bucureşti, care şi-a trăit aici ultima parte a vieţii.

Mai mulţi localnici în vârstă cred că fostul medic chirurg ar fi putut aduce la el acasă un schelet uman pe care să-l folosească drept material didactic, informaţiile respective fiind menţionate şi poliţiştilor care se ocupă de ancheta din acest caz.

Citeşte şi O suedeză a făcut sex cu un schelet şi a fost condamnată la 2 ani de închisoare

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
oase umane oase umane casa gorj schelet casa gorj schelet uman
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H