DESCOPERIRE MACABRĂ în râul Argeş. Anchetatorii au fost ÎNGROZIŢI când au văzut aşa ceva

O femeie a fost găsită moartă în râul Argeş. Trupul a fost găsit de un cioban, iar femeia nu avea asupra ei nici geantă şi niciun fel de acte. Ea are o lovitură în zona capului, iar anchetatorii iau în calcul chiar şi ipoteza unei crimei. Locul a fost izolat, iar poliţiştii au cercetat întreaga zonă. Deocamdată nimeni nu a anunţat dispariţia femeii. În urma necropsiei se va stabili când a murit.

13 iul. 2014, 05:35
DESCOPERIRE MACABRĂ în râul Argeş. Anchetatorii au fost ÎNGROZIŢI când au văzut aşa ceva

O femeie a fost găsită moartă, sâmbătă, în albia râului Argeş. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea acesteia şi pentru a stabili cauza morţii, în condiţiile în care în zona capului femeii a fost descoperită o leziune.

Cadavrul femeii a fost observat sâmbătă după-amiază în apopiere de barajul Goleşti de pe râul Argeş. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, care a constatat decesul. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, cadavrul femeii prezintă o leziune în zona capului.

Potrivit ziuanews.ro, oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili identitatea femeii şi circumstanţele în care a murit. Momentan nu s-a stabilit dacă femeia a fost lovită şi aruncată în râu sau dacă a fost luată de ape, la inundaţiilor produse în ultima perioadă în Argeş.

Citeşte şi: Descoperire MACABRĂ, pe marginea drumului în Arad