Descoperire macabră într-o casă abandonată. O femeie a sunat disperată la 112 când a văzut ce e înăuntru

O femeie a sunat miercuri la 112 anunţând că a găsit într-o casă cadavrul unui bărbat. Ea s-a uitat pe geamul casei şi a observat trupul unui bărbat ce zăcea la pământ. Nu i-a observat capul prin ochiul de sticlă şi a anunţată că a găsit un cadavru decapitat.

25 mart. 2015, 19:59
Descoperire macabră într-o casă abandonată. O femeie a sunat disperată la 112 când a văzut ce e înăuntru

O femeie care îngrijea curtea unei case părăsite din Bârlad, situată în spatele fostului Cinema Bârladul, a descoperit miercuri dimineaţa un cadavru în putrefacţie. Aceasta s-a uitat pe geamul casei şi a observat trupul unui bărbat ce zăcea la pământ. Nu i-a observat capul prin ochiul de sticlă şi a anunţată că a găsit un cadavru decapitat. 

Citeşte şi DESCOPERIRE ŞOCANTĂ în pădurea Hoia, din Cluj

Potrivit adevarul.ro, criminaliştii sosiţi la locul indicat au constatat că trupul bărbatului era intact. Nu prezenta semne de violenţă, dar era în descompunere avansată. După primele evaluări, decesul era instalat de cel puţin o săptămână, poate chiar două.

„Cadavrul de sex masculin a fost identificat, fiind un cunoscut la poliţiştilor. Bărbatul de 29 de ani a fost eliberat din penitanciar la începutul acestui an şi era ştiut că nu avea domiciliu, nu avea o casă în care să locuiască, nici familie”, a precizat Alina Tonica, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Cadavrul a fost dus la morga Vaslui pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. 

Citeşte şi: Descoperire MACABRĂ într-un bloc aflat în construcţie din Giurgiu