Descoperire MACABRĂ într-o pădure din Harghita

Poliţiştii din Harghita au descoperit, marţi, mai multe fragmente umane într-o pădure din apropierea comunei Tulgheş. Oamenii legii suspectează că acestea ar putea fi ale unui pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie din localitate, dispărut în luna mai.

20 oct. 2015, 18:37
Descoperire MACABRĂ într-o pădure din Harghita

Fragmentele umane găsite ar putea aparţine unui bărbat în vârstă de 68 de ani, care a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Tulgheş, dar care a părăsit de mai multe ori spitalul şi a plecat acasă, în comuna învecinată Corbu, scrie Mediafax.

A plecat de mai multe ori de la spital. De fiecare dată mergea acasă, însă revenea sau era adus de membrii familei. Ultima oară, a plecat de la spital pe 30 mai, dar sora lui a sesizat Poliţia, că nu a ajuns acasă, abia în data de 10 iunie„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip.

Potrivit acestuia, imediat ce au fost sesizaţi, poliţiştii au întocmit documentele obişnuite în astfel de situaţii şi bărbatul a fost dat în urmărire naţională în 11 iunie, dată de la care bărbatul a fost căutat încontinuu. În prezent, poliţiştii bănuiesc că fragmentele umane găsite aparţin acestui pacient dispărut de la spital.

Fragmentele umane au fost transportate la morga Spitalului Municipal Topliţa.

Citeşte şi MOARTE SUSPECTĂ lângă Ploieşti. Cadavrul unui bărbat, descoperit pe câmpul de lângă o rafinărie


loading...