Descoperire MACABRĂ într-o pădure din Vâlcea

Criminaliştii vâlceni au început investigaţii în cazul unui schelet uman găsit la sfârşitul săptămânii trecute într-o pădure din comuna Lădeşti.

30 iun. 2014, 10:37
Descoperire MACABRĂ într-o pădure din Vâlcea

„Scheletul a fost găsit de un localnic, care se afla în zonă la cules de ciuperci. Zona este destul de greu accesibilă, astfel căutările au durat două zile. Rămăşiţele erau întinse pe o suprafaţă de 10 metri pătraţi. De aceea nu s-au găsit mai multe oase, lipsind câteva la membrele superioare. Asta ar putea avea şi cauze care ţin de prezenţa animalelor sălbatice în zonă. În perimetrul cercetat s-au găsit o brichetă, o sticlă şi un briceag. Scheletul a fost dus la morgă pentru investigaţii”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu, pentru Agerpres.

Potrivit raportului mediului legist, oasele aparţin unui bărbat în vârstă de 50 de ani cu o înălţime de 1.75-1.80 de metri şi a cărui moarte a survenit în urmă cu mai bine de doi ani.

CITEŞTE ŞI DESCOPERIRE MACABRĂ lângă o ghenă în Ploieşti

În prezent, criminaliştii fac cercetări pentru a stabili identitatea acestei persoane, deoarece la faţa locului nu s-a găsit niciun act de identitate.