Anunţ macabru la 112, opt cadavre se află congelate într-un camion, lângă Arad. Apelul care a pus pe jar autorităţile

Potrivit unui apel la 112, efectuat luni seara, trupurile a opt persoane s-ar afla în remorca frigorifică a unui autotren, în apropiere de Timișoara, pe drumul care duce spre Arad.

04 nov. 2019, 19:02
Anunţ macabru la 112, opt cadavre se află congelate într-un camion, lângă Arad. Apelul care a pus pe jar autorităţile

UPDATE. După mai bine de o oră de căutări s-a dovedit că a fost vorba de o alarmă falsă, dată de un individ iresponsabil. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma celui care a sunat la 112.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Alarma a fost dată în urma unui apel la 112, în jurul orei 20.20. Oamenii legii și salvatorii au fost îndrumați spre drumul Timișoara-Arad, de către autorul apelului, pentru a identifica autotrenul, unde, din informațiile puse la dispoziție, se pare că s-ar afla opt oameni decedați.

Imediat ce apelul a fost localizat pe Autostrada Vestului, în zona Seceani de lângă Orţişoara, mai multe ambulanţe, echipaje SMURD, zeci de pompieri şi politisti au descins în locul indicat, între Giarmata şi Aeroport. Pe de altă parte, la numărul care a dat alarma n-a mai răspuns nimeni, în condiţiile în care salvatorii încercau să dea de urma camionului.