Descoperire macabră la Braşov: Cadavrele a doi bărbaţi, găsite într-o baracă

Doi bărbaţi, unul de 25, altul de 40 de ani şi-au găsit sfârşitul noaptea trecută, într-o baracă muncitorească amplasată între localităţile Codlea şi Hălchiu.

04 mart. 2015, 15:12
Descoperire macabră la Braşov: Cadavrele a doi bărbaţi, găsite într-o baracă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a fost sesizat, la numărul unic de urgență 112, că două persoane au fost găsite moarte în această dimineață.

Potrivit primelor informații, cele două victime au murit din cauza intoxicației cu monodxid de carbon. Trupurile neînsuflețite au fost găsite într-o baracă, între Codlea și Hălchiu.

Bărbaţii lucrau pe un şantier şi au înnoptat în parcarea societăţii unde lucrau, pe timpul nopţii ei lăsând aprins un convector pe gaz.

„Cel mai probabil, cauza morţii celor doi este intoxicarea cu monoxid de carbon şi folosirea necorespunzătoare a convectorului. Nu există urme de violenţă pe corpul victimelor, şi nici suspiciunea unei fapte de natură penală. Rezultatul necropsiei va stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.