Descoperire macabră la Timişoara: O femeie și fiul ei au fost găsiți decedați în casa de pe Aleea Sănătăţii

Descoperire șocantă în această după-amiază, într-o locuință din Timişoara. O femeie și fiul acesteia au fost găsiți morți în casă.

09 ian. 2024, 19:28
Descoperire macabră la Timişoara: O femeie și fiul ei au fost găsiți decedați în casa de pe Aleea Sănătăţii

Un apel la 112 a dat alerta în Timișoara. O femeie și fiul ei au fost găsiți morți în casă! Oamenii legii au făcut cercetări la fața locului și la o primă verificare nu s-au găsit leziuni pe corpurile victimelor.

Azi, în jurul orei 17:40, polițiștii Secției 2 Timişoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe Aleea Sănătății din Timișoara, au fost găsiți decedați o femeie, în vârstă de 49 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 24 de ani. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fata locului, stabilind că cele sesizate se confirmă.

Tragedia continuă la Odorheiu Secuiesc. A murit eleva de 17 ani peste care s-a prăbușit peretele de la internatul liceului

Echipajul medical sosit la fata locului nu a identificat urme de violență pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Agent de intervenţie de la penitenciarul Aiud, de doar 31 de ani, decedat imediat după ieşirea din tură. A fost stabilită cauza morţii

Polițiștii din Timişoara s-au deplasat de urgență la fata locului, stabilind că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Timiș. „Echipajul medical sosit la fata locului nu a identificat urme de violență pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, mai spune comunicatul polițiștilor. Din primele informații se pare că băiatul, care era bolnav și imobilizat la pat, era mort de mai multe zile, iar mama a fost găsită spânzurată în bucătărie, potrivit pressalert.ro.