Descoperire macabră lângă Bucureşti. Craniu uman găsit în portbagajul unei maşini incendiate

Pompierii chemaţi să stingă o maşină incendiată pe un câmp de rapiţă din apropierea localităţii Măgurele, de lângă Bucureşti, au fost şocaţi să descopere că în portbagajul maşinii se găseşte un craniu şi mai multe oase umane.

07 mai 2022, 15:21
Descoperire macabră lângă Bucureşti. Craniu uman găsit în portbagajul unei maşini incendiate

Pompierii ISU chemaţi la Măgurele după un apel la 112 au stins repede incendiul, focul pierzându-şi mult din intensitate când aceştia au ajuns la faţa locului. Şocul avea să urmeze abia după aceea, când au deschis portbagajul autoturismului Dacia Logan MCV, după cum transmite România TV, unde au descoperit un craniu uman și mai multe fragmente de oase carbonizate.

La data de 7 mai a. c., în jurul orei 09:19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la intrarea în orașul Măgurele arde o mașină.

Citeşte şi Cadavrul descoperit lângă cimitir în Arad aparţine unei fetiţe. Legiştii au stabilit că a fost ucisă, apoi incendiată

Mașina e fabricată în România, în 2017, însă a fost înregistrată în Italia. Autoturismul a fost incendiat și a ars ore în șir. Locuitorii din Măgurele nu au sunat la 112, deși au văzut că arde ceva în câmp, crezând că se ard diverse la marginea orașului, așa cum se mai întâmplă.

Un bărbat care a trecut pe acolo și a văzut mașina care ardea pe câmp a anunțat imediat poliția.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit un craniu uman în portbagajul mașinii, dar și mai multe rămășite osoase. Nu este prima dată când, în România, victimele sunt ucise și incendiate.

La fața locului s-au deplasat imediat, pe lângă polițiștii din Măgurele, si pompieri militari, pentru efectuarea de activități specifice din competență.

Verificările și investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, a transmis IPJ Ilfov.

Cel mai probabil este vorba de o crimă, craniul prezentând urme de lovituri.

Citeşte şi Momentul în care maşina miliardarului din Arad sare în aer. Ancheta, preluată de criminalişti şi SRI. Update: există un cerc de suspecţi VIDEO