Descoperire MACABRĂ. O afaceristă de numai 40 de ani a fost găsită fără suflare

O femeie de 40 de ani, proprietară a unei șaormerii, a fost găsită moartă. Afacerista şi-ar fi pus capăt zilelor în urma nenumăratelelor controale efectuate de autorităţi.

31 oct. 2019, 20:21
Descoperire MACABRĂ. O afaceristă de  numai 40 de ani a fost găsită fără suflare

Femeia a lucrat în străinătate, însă a decis să se întoarcă în România, unde și-a cumpărat o garsonieră și a pus pe picioare o afacere proprie: o șaormerie.

A sperat din tot sufletul ca afacerea să-i meargă, însă lucrurile nu au stat aşa de bine cum se aştepta. Profitul nu era prea mare, iar controalele repetate ale autorităților atârnau greu pe umerii ei.

Fiind copleșită de problemele din afaceri, femeia s-a spânzurat. Ea a fost găsită abia după două săptămâni de fiica venită tocmai din Olanda pentru a afla ce s-a întâmplat cu mama ei

„Era o femeie ca atâtea alte milioane de femei, avusese o mulțime de greutăți în viață, era singură și la fel la alte milioane de oameni din această țară plecase dincolo unde a lucrat pentru a câștiga niște bani care să-i permită ca la un moment dat să ducă o viață mai ușoară decât avusese până atunci”, a explicat contabilul femeii.

Tânără de 20 de ani, mama a doi copii, găsită spânzurată la marginea unei păduri